10 månader

våran första låt, kommer du ihåg!? (dock inte originalet)
låten påminner mig om min kärlek till dig, och det vi har..

10 månader har gått, det känns som flera år. Jag har verkligen fått lära känna den underbaraste människan i mitt liv. det finns så mycket som jag kulle vilja säga till dig min älskling men så himla lite som faktiskt går att skriva ner, men en sak är säker är att så länge mitt hjärta slår så kommer jag Alltid att älska dig!
dom bästa månaderna i mitt liv har jag levt tillsammans med dig, det du gör mig varje dag är någonting så stort, du får mig att känna hopp inför morgondagen, när skolan känns knas och allt känns helt jobbigt så finns du i mina tankar och får mig att orka ta mig igenom det ändå. Ända sen den första dagen vi träffades eller till och med första gången i pratade i telefonen så har jag känt mig starkare än någonsin. med dig vid min sida så klartar jag vad som helst.
varje dag när jag ser dig så känner jag känslan i magen, den känslan som får hela magen att snurra runt, alla fjärilar jag får i magen när jag ser dig. även fast det gått en lång tid så kommer alltid den Nykära känslan finnas där i min mage varje gång du ser på mig, varje gång du rör mig, pratar med mig.
du vet hur man ska behandla en tjej, ovasett på vilket humör du är på så känner jag mig alltid älskad i din närhet. du behandlar mig som om jag vore en prinsessa, precis det är vad som får mig att känna mig unik.
Jag vill spendera resten av mitt liv tillsammans med dig! 
jag älskar dig min lilla skruttboll, du är den absolut finaste och vackraste pesronen i mitt liv. Du och jag föralltid.

Mycket kärlek ifrån din flickvän ida charlotta sundell

Kommentarer
Postat av: märta

grattis på 10 mån dagen :D <3/

lill kusinen

2010-02-09 @ 19:54:05
URL: http://maretta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0