Så jävla kär!

jag älskar dig hjärtat!
du har fått mig till den jag är idag,tack för alltt du ger mig, och allt du gör för min skull. skulle inte klara ett liv utan dig. du får mig att känna riktig lycka, en känsla jag inte känt sedan en evighet tillbaka. det där pirret jag får i magen varje gång jag ser dig. Det är någonting unikt. mitt liv skulle inte längre vara ett liv om du inte var en del av det.
ingenting värt att kämpa för. Älskling, du måste förstå hur jävla mycket du betyder för mig, hoppas verkligen att du gör det. Max Falk du är den underbaraste personen i mitt liv. Det vackraste jag vet är att se dig när du ler, när leendet skiner fram i det där fina ansiktet. Det finns ingenting så vackert. att se dig när du sover, hur du sakta andas in och ut, är en underbar känsla.
Jag vet inte vad jag mer ska säga men du får mig verkligen att känna lycka i hela kroppen varje gång jag är med dig,
Du är den person som jag alltid kommer att vilja hålla i min hand, oavsett vad som någonsin kommer att hända så är det dig jag kommer att älska livet ut.
Hur jag än beter mig emot dig och vad jag än gör emot dig så kommer det alltid att finnas kärlek i det, jag kommer aldrig att göra någonting illa menat mot dig, aldrig någonting menat att såra dig, Ingenting!!!
förlåt om jag betet mig konstigt, och surt men det är ingenting jag gör med flit.
vad som än händer så kommer alltid ditt namn finnas skrivet i mitt hjärta! Den tiden jag har med dig kommer aldrig försvinna ut mitt minne, Dom ordet du sagt till mig kommer häller aldrig försvinna ur min hjärna.
du har satt ett spår efter dig i mitt liv, och vad som än händer så kommer jag alltid minnas det vi haft!!!!
(nu menar jag inte att det är någnonting på tok, utan vill bara att du ska veta att du gör någonting viktigt i mitt liv varje dag!)


Du är verkligen Världens finaste och vackraste kille!!!! det är ingen tvekan på saken!
Jag blir glas när jag ser den här bilden, (jag där i telefonen) vi snackade fan hela din bussresa hem,varje dag, varje kväll och hela nätterna ibland! fan va underbart det är att ha dig vid mig älskling, tänk va mycket vi har hunnit gått igenom tillsammans, när jag ser den här bilden så ser jag en helt annan kille, jag kan inte förstå att det där är bland dom första gångerna vi pratade överhuvudtaget. det känns helt skumt.
-Fan max!!!! jag är så jävla kär i dig!!! hoppas du vet det <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0